Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/lift/domains/liftinvent.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 204
Modernisering

Modernisering

Ook voor het moderniseren van een lift bent u bij Liftinvent aan het juiste adres. Wij geven een passend advies over de juiste wijze van moderniseren die perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en de situatie ter plekke. Ook bieden wij professionele assistentie door middel van engineering ondersteund door de bijbehorende opnames, berekeningen en analyses. Indien gewenst biedt Liftinvent ook de mogelijkheid om de te vervangen liftonderdelen op maat te leveren, in- of exclusief montage.


Ook bij het moderniseren van liften geldt dat Liftinvent telkens weer streeft naar duurzaamheid en hebben wij altijd weer het doel om efficiënt te werken. Bij het ontwikkelen van een passende oplossing maken wij gebruik van moderne software zoals 2D & 3D tekenpakketten. Hierdoor kunnen wij onze klanten de meest innovatieve en moderne oplossing bieden.

Copyright © LiftInvent 2021 | Gerealiseerd door: ACF Bentveld